Big Sale @ BeauteeOnline.com

Hi girls!! Happy monday!
Masih dalam mood raya ke? Dah dipenghujung Syawal :) Ape pun..berita baik!! Kami tgh buat big sale, sampai ujung bulan ni taw! (dan selagi stok masih ada ye, sbb mostly limited item)



Antara yg best..
Peminat tegar sabun gluta, promo kalini mmg terbaik utk digrab! Beli sabun gluta 2pc dpt free 2pc whitening lotion! Best!!
Pengguna 3D Mask yg selalu ckp solution cepat abis..nah..beli 2set dpt extra lagi 2pack solution. Gerenti cukup utk membancuh masker!
Yg nk kuruskan sikit muka yg chubby selepas mkn byk waktu raya..3D Mask tgh promo buy 1 free 1. Rugi kalau tak grab :)

Banyak lagi ongoing offer ade, sile lawat-- BeauteeOnline SALE

Ade lagi..kami akan few lagi item dlm masa terdekat, rajin2 la drop by.
Dan..bagi yg purchase lebih dari RM160, kami sgt2 hepi nak bagi freegift mcm2 produk :) Ade masker..scrub..make up magazine, make up manual, bags..byk ler lagi.
Siapa cepat, dia dapat, pliz buat order via online atau whatsapp.

Ramadhan Sale @ BeauteeOnline.com Part 2

Salam Ramadhan ^__^
 Good news!! Atas sambutan dan permintaan, kami dah add-kan lagi few item utk promosi kali ni. Check this out :)


Mesti ada seperti tahun2 yg lalu.. Set Glowz dan GlutaPrime. Tp lebih best!! Pakej yg terbaik sepanjang kami buat promo raya. Apa yg terbaiknya??
Utk pakej Glowz dan Gluta Prime ni, blh dapat...
PERCUMA Beautee Whitening Body Lotion (losyen ni version baru keluaran Beautee, senang dibawa sbb dlm tube kecil).
PERCUMA Special Body Whitening Scrub (imporated khas utk promo raya. scrub yg mmg wangi, buatkan kulit rasa sgt halus lembut)
Pada asalnya ini saje laa FREE GIFT utk pakej ni..
TAPI..kami tambah lagi.
PERCUMA Beautee Eye Mask
dan
PERCUMA POSLAJU utk semenanjung Msia.

Pakej ni limited yea..50set sahaja. Abis ni, takde daaa tambahan. Special utk first 50 customers sahaja.
Order sini-> Glowz & Gluta Prime



 Item2 lain yg tengah deras..yg kat atas ni, termasuklah facial ampoule dan masker. Taktau pilih, blh tanya..
InsyaAllah ada lagi beberapa item akan masuk khas utk last minute facial treatment supaya anda2 semua boleh kelihatan glowing & sweet Raya nanti.
Got to go.


Order via Whatsapp: +6017-6383870

Ramadhan Sale @ BeauteeOnline.com

Salam semua ^__^
Tak sah kalau takda sale kat BeauteeOnline.com setiap kali bulan puasa dan nak raya ni kan. Kami da upload di website minggu lalu. Boleh la terjah segera sebelum kehabisan stok :)

Kalau ke main page, klik saje kat banner Ramadhan SALE tu, atau boleh klik sini-> Ramadhan Sale 2013

Semuanya hot2 belaka, anda patut jenguk! Setakat ini, paling laju ialah Promosi Lotion & Gluta Soap, 3D Mask, Ampoule dan Beautee Apple StemCell Collagen..hmm semua best  laju.

SALE BUKAN SEKADAR HARGA MURAH JER...

Ada lagi..
Macam tahun2 lalu, setiap kali nak raya dan kami buat sale, mesti ada gift special :) 
Nak tak? Special untuk belian RM160 ke atas, akan dapat free;
> Cosmetic bag yang berisi Special Whitening Body Scrub + Apple StemCell Collagen <
+
>Special for loyal customer, ada lagi free gift :) <
*Semua limited kepada 150 customer terawal sahaja yer

(tahun lepas scrub je..tahun ni lebih banyak free gift)

Kalau NAK! NAK! NAK!
Sila cepat2, drop by ke website. Nak order via phone, bole guna Whatssap :)

Ada lagi item akan dimasukkan dalam masa terdekat ini, sila standby utk rebut, sbb quota sale item adalah limited.

Selamat berpuasa yerr..Selamat menjalani ibadah di bulan Ramadhan..
Semoga anda diberkati dan dimurahkan rezeki insyaAllah.

PROMOSI 27-31 Mei 2013




Limited SALE on board now darls! First come, first serve. 
(Bermula 27-31 May 2013 sahaja & sehingga stok abis)

Back on popular demand-> GNC Vitamin C 1000mg 2 for RM95
Expiry 2016
Retail Price: RM57.90x2bottle =RM115.80
MyPrice @ Emalys.blogspot.com: RM50.00x2bottle=RM100
Promosi MEI SAHAJA: RM95.00

GNC Gluta Plus:
Expiry Nov 2014 
Retail Price: RM189.90
MyPrice @ Emalys.blogspot.com: RM180.00
Promosi MEI SAHAJA: RM150

 GNC L-Glutathione 50:
Expiry April 2016
Retail Price: RM58.90
MyPrice @ Emalys.blogspot.com: RM53.00
Promosi MEI SAHAJA: RM52

 GNC Vitamin E 400 (Natural E400):
Expiry Nov 2014
Retail Price: RM92.90
MyPrice @ Emalys.blogspot.com: RM85.00
 Promosi MEI SAHAJA: RM80

GNC Vitamin C 500mg Buffered (untuk gastrik)
Expiry June 2014
Retail Price: RM65.90
MyPrice @ Emalys.blogspot.com: RM65.00
Promosi MEI SAHAJA: RM60 
 

 HAPPY TO INFORM: Semua item promosi, FREE POSLAJU SELURUH SEMENANJUNG!


*Utk Sabah & Sarawak plz add RM4 utk tmbahan poslaju.
*First come, first serve. Takboleh booking, sorry!
*Limited stok, blh order via whatsaap +6017-638-3870
*SMS tak dilayan, whatssap bole :)
*OR email me: emalys[at]beauteeonline.com
[at] gantikan dengan @

Part4: Glowz & Packaging

Salam senin semua..
Tak rancang nak taip2 Glowz part 4 nih, ingatkan Glowz Part3 da abis..tapi disebabkan keterujaan stok yg baru sampai minggu lalu, ni yg bersungguh2 ni..

Bila di godek2, ema jumpa gambar2 waktu tgh membungkus Glowz customer..
Ape la ema, gambar bungkus pun mau tunjuk..
Opss jgn salah faham..ema tanak ada yg doubt how i wrap my parcels.. 
Kalau loyal customer mmg da tau..ema akn bungkus parcel dgn plastic bubble atau dlm kotak. Sabah & Sarawak + International Parcel mmg ema akn wrap dgn double plastic bubble atau dlm kotak. 
Supaya...customer ema yg comey2 semua dapat parcel dengan selamat.. almaklumlah posto skrg agak mengabaikan soal keselamatan parcel, sebelum tercedera ema pastikan parcel diberi perlindungan secukupnya! 

Walaupun beli 1 kotak..ema balut dgn plastic bubble..



Kalau banyak2 kotak.. macam Combo Set yg RM299 tu atau yg 3box RM400..gini ler rupanya..


Hari2 pos Glowz, insyaAllah bab pembungkusan parcel ni selamat2 belaka..lupa pula bg yg tak tau-> POS FREE utk belian Glowz sekotak, 2, 3, 4, berapa saje lah uols nak *utk semenanjung sahaja. Dengan POSLAJU atau Courier Services yg lain (tracking number will be provided).

Atas permintaan customer baru juga.. yg nak try dulu Glowz ni, ema da masukkan item Glowz loose sachet kat store BeauteeOnline.com so boleh beli terus kat sini-> Glowz Loose Sachet 
*tak mahai pun, RM5/sachet. Investment utk gebu2kan kulit :)

Walaupun ema tak set-kan berapa minimum uols boleh beli, tapi ema sarankan at least 7 hari = 7 sachet. Atau 20 hari, sbb sel kulit kita akan diperbaharui setiap 20-30 hari. Kalau supplement Glowz ni diambil continuosly dlm jangka masa ni, insyaAllah dah boleh tengok perubahan2 awal contohnya: kulit terasa lembut dan tumit flaky berkurangan, kuku pecah pun kurang, dan kulit berminyak sgt pun kurang. Semua ni bergantung pada keadaan kulit uols dan pemakanan / penjagaan kulit dr luaran juga ya. 

Whatsapp ema, blh cerita panjang..soal jawab temuramah smua boleh :P  +6017 638 3870

Pembersih muka: Info & Tips - Bahagian 2


Bersambung kita dari post Bahagian 1. Kali ni nak share jenis2 pembersih muka yang ada. Banyaknyee jenis yang ada sekarang..which is which? Tak semua cleanser / soap adalah sama.
Mari kite tengok..

Soap / Sabun 
Org kite panggil sabun ketui (org utara) atau bar soap. Bar soap ni bergantung pada ingredient nya, bar soap yang natural tanpa harsh detergent (sperti yg terkandung dlm sabun2 di pasaraya) selamat digunakan setiap hari. Contoh kandungan selamat dan natural; virgin coconut oil, allantoin, glycerine, minyak kelapa sawit, etc.
Macamana nak tau sabun tu takda harsh detergent? Sabun natural mudah melted/mengembang bila terdedah dgn air sbb sabun natural tak mengandungi pengawet utk buatkan ia keras/stay in shape.
Sama macam sabun Beautee Natural Acne Soap (utk kulit berjerawat dan berminyak) dan Beautee Natural Lightening Soap (untuk kulit normal supaya cerah) dan Gluta Soap (untuk mencerahkan kulit muka dan badan).
  


Cleansing Gel
Gel pembersih antara pembersih yg boleh member kesan pembersihan optimum bagi setiap kali penggunaan. Sisa2 mekap, debu kotoran dan minyak di muka boleh bersih dan buatkan kulit rasa sgt segar. Beautee ada beberapa jenis;
Beautee Max Fruit Cleansing Gel: utk kulit normal, antara cleanser pilihan peribadi ema (cheewaa), sgt2 membersih kulit tanpa rasa kering, dan bagi kesan pencerahan, wangi. I love this!
Beautee Purifying Cleansing Gel: utk kulit berjerawat dan berminyak, macam kat salon facial terkenal..guna skit saje..1botol last 1-3bulan ikut kekerapan penggunaan. Antara yg selalu dpt pujian dpt reduce jerawat dan oily skin :)
Beautee Gold Cleansing Gel: yg ini sesuai utk kulit normal 30tahun keatas, sbb bagi efek menegangkan kulit, tanpa rosakan kulit so semakin usia meningkat, kulit tidak akan ada byk masalah kelak mcm pigmentasi.

Cream Cleanser
Cream cleanser ni ada yg foam (berbuih) ada yang tak, macam Beautee Cool Cream Cleanser katergori Non Foam Cream Cleanser, tersangat bagus utk kulit berminyak, dan yg ada open pore.
 Sbb kuasa cooling tu blh buatkan pores mengecil bagi mengurangkan production sebum. Sapu kat muka, biar10minit gitu baru urut2 n bilas, seriously it works!

Soap-Free Cleanser
Ada ke soap-free cleanser? Ada..cleanser yg takde sodium laureth sulphate (SLS). Beautee Natural Cleanser, agak cair mcm air je, takda contain pengawet, alkohol, pencuci sintetik sepertik SLS SLES dan plysorbate, tiada pewarna tiruan, tiada parabens
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit yg ada alergik tak bole guna sembarangan cleanser nati gatal merah2 ke ape ke..guna this 1. Customer ema cakap Natural Cleanser ni ringan, tak berminyak dan kulit jadi stabil dari radangan, takde jerawat keluar. Good kan? Guna 2pump saje sekali pakai. Stabilkan kulit lebih penting dari menggebukan kulit yg alergik atau rosak.

Ok, da nampak gambaran ttg jenis2 cleanser? Tak lama lagi akan keluar jadual pemilihan produk mengikut jenis kulit. Jadual ni akan bantu semua org..bole rujuk situ then pilih yg bersesuaian dgn anda, that’s great!
If ada yang nak rujuk dengan ema, blh la hubungi ema, will try my best to help u :)

Semua cleanser dan soap yg bebelkan kat atas ni boleh dibeli kat store- BeauteeOnline.com

Happy viewing, happy sharing :)

Promo Mac 2013 PERHATIAN PERHATIAN

PERHATIAN: 
PROMOSI GNC untuk bulan march, masih on, please sabar menunggu batch baru akan masuk esok iaitu Selasa 19/3/2013. 
Please please, sape yg serius nak WHATSAPP ATAU EMAIL me sahaja.
Reserved utk ready stock cuma 2hari, sape lambat, ema pass pade org lain dlm list menunggu. 
Lepas batch ni abis...TAMAT LAH PROMO 2 botol VIT C 1000mg RM95 Free Poslaju WM!!

Harga & cara order, kat sini-> Pricelist
*promosi ni da tamat yer..hnya Mac 2013. Tq yg order.


Promo March 2013


Limited SALE on board now darls! First come, first serve. For diz month ONLY.
Check this out- PriceList
SOLD OUT!! Dah abis promosi ni. Harga kembali ke harga asal. Tq buyers!

Pembersih muka: Info & Tips - Bahagian 1

Pembersih muka: Info & Tips - Bahagian 1

Cuci muka – perkara paling basic, wajib utk setiap org termasuk lelaki yer. Ramai juga tak sedar pemilihan pembersih muka yang sesuai utk keadaan kulit adalah sangat penting. Sbb-kan tak sedar/tak alert..ada beberapa kesilapan yang ramai org salah anggap/silap pilih tentang pembersih muka..

KESILAPAN 1:
Memilih pembersih muka whitening/utk cerahkan kulit, tetapi kulit bermasalah; berminyak, berjerawat, alergik.
Yes, mmg ramai org nak muka nampak putih mulus! Tetapi kalau kulit bermasalah, yang terbaik adalah utk sembuhkan masalah kulit sebelum focus untuk mencerahkan kulit. Kebanyakkan produk pencerahan tidak sesuai utk kulit bermasalah; dan blh sebabkan jerawat semakin aktif, kulit semakin berminyak etc.

KESILAPAN 2:
-Penggunaan Scrub Cleanser setiap hari
Scrub sememangnya bagus utk menanggalkan sel kulit mati dan membolehkan skin renewal, tetapi penggunaan heavy scrub setiap hari blh menyebabkan kulit menjadi kering dan rosak.

KESILAPAN 3:
-Memilih pembersih muka tanpa meneliti kandungannya
Ramai antara kita mudah terpengaruh dengan iklan artis atau testimonial gadis cun yg mukanya sangat bersih cantik (dia mmg cantik dr azali). "Maka, kita pun nak jadi macam gadis cun itu, beli saja pembersih muka yg sama sperti dia guna!"
Tp kita tak sedar, keadaan kulit kita mukin berbeza dari kulit si cantik cun itu. Jadi, teliti kan dahulu.
Bahan2 yg blh buatkan kulit rosak/kering dlm pembersih muka: silicone, paraben, hydroquinone.

KESILAPAN 4:
-Cuci muka kerap blh mengatasi masalah kulit @ blh putih cepat
"Owh..bulan depan nak kawen, nak putih cepat, mari tonyoh cleanser 5x sehari! "
Kulit blh kehilangan kelembapan dengan cepat dan kulit blh kering, kering akan jadikan kulit cepat berkedut/ garis halus.

KESILAPAN 5:
-Cuci muka terlalu ‘save’ atau terlalu ‘boros’
"Beli 1 tube cleanser, guna ciput2, blh la tahan setahun..save duit."
Guna pencuci muka terlalu sikit, mungkin tak dpt betul2 bersihkan kulit, maka minyak, debu kotoran yg ada tak dibersihkan dengan sempurna, sama saja macam tak guna pencuci muka

"Sekali guna, penuh telapak tangan cleansing gel. Blh berkesan cepat sikit, buang tompok hitam."
Ni kes over pulak, merawat masalah kulit perlu masa, kesabaran dan kerajinan. Tak semestinya penggunaan pencuci muka yg banyak dalam satu masa blh selesaikan masalah kulit anda serta merta.

Ema akan sambung di bahagian 2 insyaAllah~ Jenis Pembersih Muka
Sharing = Caring. Have a nice day!

Pembersih muka & toner boleh dptkan kat sini~ www.BeauteeOnline.com
*nak ema tlg suggest-kan mengikut keadaan kulit anda, emailkan saja.. beauteeonline[at]gmail.com ATAU whatsapp +60176383870

Gluta Gold L-Glutathione Whitening Soap Latest Batch 2013

Dalam entry yg dahulukala, ema ada buat post ttg Perbezaan antara sabun Snow White dan Gluta Gold ini..
Perkara penting ema nak update .. stok yg terkini ema terima beberapa hari lalu ni, ada perubahan fizikal bentuk sabun tu..dulu seketul empat segi (mcm dlm gambar kat atas) skrg jadi cemni..(org panggil oval ek?)


Oleh itu..jgn ler terkejut nanti.. sabun gluta gold ni tetap sabun yg sama, original, bau nya tetap wangi seperti dulu.. cuma shape saje yg berubah. Ema maklumkn awal supaya takde salah faham ok.

Boleh dapatkan di sini~ Gluta Gold Whitening Soap

*******

Saje nk tompang..Vitamins yg ema tgh nak packing smlm..tq customers sekalian..tahniah pade sape yg dapat free Taut Collagen Drink tu :) tengkiu byk2, sape nak produk yg ada atau takda dlm senarai ~PriceList ~ ni, blh email @ whatsapp yea.

*******
Utk pastikan anda terima parcel anda sebelum cuti Chinese New Year (blh buat facial/treatment sndri waktu cuti kan best), plz buat bayaran sblm jam 12tghari Khamis 7Feb2012 ni supaya ema boleh postage by Khamis juga ya. *jumaat, takot tak sempat sampai destinasi. 

Apple Stem Cell Collagen @ Affordable Price

Terbaru dari Beautee- Beautee Apple Stem Cell Collagen

Yea..jangan jemu tengok produk collagen :) ~collagen ampoule, collagen gel mask, collagen silk mask, collagen glowz..bla bla.. walaupun dah banyak kat market... Tapi anda patut consider Beautee Apple Stem Cell Collagen ni. Sebab..

1.Kombinasi 4 bahan berkesan: Marine Collagen, Apple Stem Cell, L-Glutathione, Vitamin C
nampak je macam simple, tp ramai tak tau..apple stem cell tu sangat penting utk elakkan kulit kita cepat rosak, bagi protection yg lebih pada kulit, kulit kita ni terdedah dgn mcm2 kerosakan disebabkan matahari contohnya sunburn, kulit kering, open pore, kedut, kulit kusam... 
L-Glutathione (of coz utk mencerahkan melanin gelap) dan vitamin C ema malas nak citer..sbb da bersepah kat blog ni..hee

2.Kualiti bahan dari oversea
Marine collagen 3500mg/sachet dlm Beautee Apple Stem Cell Collagen ni dari France (certified halal yerr), Apple Stem Cell tu dari Switzerland, L-gluta tu dari Jepun. Semua halal, dan semestinya hanya bahan berkualiti.

3.Senang di-consume
Buka sachet tu, terus tuang bawah lidah..then minum air 0 segelas. Takperlu sudu mug, takperlu rendam rebus masak..senang nyee..

4.Barang baik, kesan terbaik
Yes, kesannya mmg puas hati, sangat berbaloi. Kulit akan jadi semakin lembut, cerah, semakin lembap, semakin cantik berseri2 yer.
  
5.Sangat MURAH
Harganya sangat affordable, sape pun mampu. 
Beautee Apple Stem Cell Collagen 1box (10sachet) RM39.90
Beautee Apple Stem Cell Collagen 1box (20sachet) RM69.90 

 *sesuai juga utk sape yg nak buat maintenance selepas beberapa bulan consume Gluta Prime dan Glowz. Apple Stem Cell ni juga boleh di consume dengan Gluta Prime mahupun Vitamin C tambahan. bergantung pada individu la yerr..kemahuan n kemampuan kearah kulit sihat dan cantik :)

*rasanya epal2 gitu masam2 manis, jangan risau..tak rasa mcm ubat sepital pown.


Ha..teringin nak order? Sile ke sini-> Beautee Apple Stem Cell Collagen

Skrg ada promosi pengenalan. Beli 1 box (10/20sachet) boleh dapat extra 2 sachet. Promosi sah sehingga 9 Februari 2013 je ye. Sape cepat, dia dapat. Lai lai lai!

Poslaju Double Record Dlm System Plz Baca My Customers

Ohoo Poslaju..
Musim perayaan, poslaju pun menjadi sedikit tak laju. Entry ni ema cuma nak inform yg sesetengah nombor tracking tu ada rekod double. 

Ni ema bagi contoh ye..form ni ema tak isi lagi ye..tgok ni, kosong..

 

Tp bile track..result kua ini..item da dihanta tahun lepas..dan dah selamat smpai pun..


Ohoo..ramai customer ema da cuak, ingatkan ema  da tipu kan kan.. (kalau ema pun, cuak juga klu taktau ujung pangkal)..
Tapi jangan risau..ema blum pernah tak hantar barang yg dah diorder..

Ema da call Posline dan tanye, dorang sendiri hairan kenapa ada double info/rekod..nombor tracking tu dah pernah wujud dah pernah diguna dlm system poslaju recently, tp ada pula info terkini bagi parcel yg ema baru pos. 
So, kalau jadi perkara sebegini, anda boleh call terus Posline 1300300300 dan check terus ye pada keesokan harinya. 

Nak track online boleh, tapi kadang2 system lambat update. Kepastian 100% boleh call posline okey. Mungkin poslaju dah buat dua printed form yg sama..so tracking yg sama. Distribute pada client poslaju, client poslaju (ema) guna, maka double laa jadinye..
Oleh yg demikian, terjadinya pertindihan dlm system. So jangan terkejut taw..

Sbb itu juga, ema suka sarankan customer utk pesanan melalui website, senang skit..ema bagi tracking number dan bersama nota ttg kes double record dlm system poslaju ni. Baca email dengan teliti okies, jgn terkojut sorang2 taw..

Ok..sudah ku jernihkan yg keruh..

Posline beroperasi weekday dari 830 pagi smpai 8malam.
1300-300-300

at 8:57 AM

Vitamin C Tablet Updated

Berjaman ema ambil masa nak update blog ni khen..fuuhh (smbil lap peluh lari sana sini)..sori!

Ok, motif entry ni adalah utk nk update skit..memandangkan ramai yg bertanya pasal GNC Vitamin C ni..antara soalan2 nye..

Apa beza dengan Vitamin C yg banyak dijual skrg kat FB dan blog? (dlm botol clear/putih, print label sendiri etc)
Vit C yg ema jual keluaran GNC. Takde masa nak repacking (buat brand sendiri ke..no no no), sbb repacking ni akan buatkan kualiti vitamin tu jadi tak bagus..selepas da expose dgn udara.. baca sini dalink-> Tips Penyimpanan Vitamin C
Utk yg packaging clear/btl putih atau apasaja..ema tak pasti (i didnt sell this ye). Uols kena make sure at least ada detail nutrition pada botol, expiry date ..ni penting ye..
Vitamin C GNC semua ada KKM approval, siap dengan hologram sticker utk setiap botol, ada expiry yg printed on bottle yerr..bukan print pakai printer opis owh! Ini kilang mali aa..
Hak membeli sentiasa di tangan pengguna. Pick wisely :) 

Kenapa murah dari harga kat label botol?
Ade ema tulih dlm entry Pricelist GNC Vitamins..piat tinge sape tak baca! Hihi.. Alkisah ema cuma membantu customer utk purchase, sbb ramai yg consume vitamin C keluaran GNC bersama Gluta Prime. Beli byk, dpt less skit, so i sell it with better price. Plus ade yg demand jenis2 lain..itu ini..so ema tolong belikan lerr..Vitamin C ni byk jenis dalink..byk peringkat kualiti. 

Nak tau yg mana sesuai..whatsapp je +6017.638.3870 

Dua soklan dah laa.. hee :D

Sebenarnya nk update..batch baru utk Vitamin C 500mg (Time Released) yg baru (dulu botol kecik)..botolnye sama besar dengan 1000mg punye ye..jgn terkojut pulak nati..kot kot cakap ema buat packaging sendiri (ada ke kemampuan nak buat tiruan?..GNC saman bole bankrupt ooo..jgn wat main dik non)
Ni rupee nye..

Semua stok terkini..500 dan 1000mg akan expired tahun 2016.. sile zoom skit 
Ade nampak hologram sticker tu.. ori yea.. bukan lelong, bukan reject..

Owh ye.. sape nak Triple C 1000mg bole EMAIL atau WHATSAPP.. harga special (limited stock, first come first serve, serious buyer saje).. free poslaju..

Gluta Plus pulak..dulu kotaknye besar..skrg kotaknye fit dengan botol nye..comey.. entry Gluta Plus~ bole baca sini..ready stock..

Dan..yg terkini lagi sensasi.. penah tgok ni??
Ahaa..tak sampai 7hari tiba kat kaunter yeerr.. sape yg suke GNC mesti tau LAC Taut..ade collagen drink..ade masker..ada White Taut (betoi ke eja?ala yg campor Gluta tu). Terbaru.. ini dia..Taut Gold Standard Collagen Infusion Essence (nama pendek: Taut Essence). 

Bukan minyak wangi ye dalink.. ini ala SK2 Miracle water tuu.. dperkasa dengan teknologi nano utk deep action cepat serap cepat effect pada kulit.. menjadikan kulit lembap, mengurangkan aging sign, kulit jadi selembut baby skin.. pakai 2 drop saje. Berkuasa yee.. selepas cuci muka..sebelum serum/ampoule. Serius mmg sgt smooth, even kalau kite apply kt tangan..owh lembut nyee kulit..
Serius nak naikkan seri muka? ni laa essence nye..
Dalam kotak ni ada 3 benda: Serbuk, Essence Premix dan Pump. Kena mix serbuk dan essence tu dan pasangkan pump. 
 Jadi laa gini..sekali je nak mix..guna le sampai abish..

Harga RM279.90, sape nak blh roger ema..ade harga yg sangat-sangat-sangat special (smpai kamis ni saje yee 31/1/13), bulan depan nanti ema akn update kalau ada diskon. Limited ye..ema akn bagi stock baru yg blum dibuka, blum mix..i only sell original, new stock :)
 Sape yg bertuah..ema akan bagi 3 org customers yg pertama order Taut Essence ni, free Taut Collagen Drink 13,000mg Collagen Drink ini yer..mau mau? Hubungi ema :) *limited sape cepat dia dapat owh.

Udah ler entry kali ni..ada next entry..wait & see.
Soalan? Sila Whatsapp +6017.638.3870 email: emalys[@]beauteeonline.com

I'm back

Berita gembira..
Alhamdulillah Ema da pulang, awal dari plan (running out of time, kejar schedule). Hari ini dah mula take over setengah dari urusan dari partner ema. Tak sempat rehat, masih jet-lack, tapi insyaAllah email, sms dan segala pertanyaan ema akan go thru dan respond.
Boleh hubungi ema or my partner, 
Sms/Viber or Whatsapp +6017-638-3870
Sms +6014-233-5558
Email: emalys[at]beauteeonline.com

Postage kembali kepada normal, setiap hari bekerja Isnin-Jumaat, bayaran sblm jam 12pm akn post hari yg sama ok.
 
Yang terkurang + terlebih sepanjang ema tiada, mohon maaf ya..order byk, kerja sorg mmg tak menang tgn..
Tq kepada yg understanding & sporting. Pada yg sms ke nombor ema tp ema tak reply, sorry..ema da mention  dlm previous entry yg ema tak le sms/call sbb roaming mahal sgt.

Maafkan semua org sblm tidor mlm ni, sure u will be more peaceful :)

NOTE:Ema sedang cari siapakah insan yg transfer sejumlah $$ ke akaun ema pada minggu lalu, plz tampil kedepan yea dgn segera. Misteri betol..
 
*tgu new promotion kat BeauteeOnline.com & ada contest kat FB soon, do support us to win @ BeauteeOnlineOfficial
at 2:00 PM

Vitamin C: TIPS Penyimpanan



Entry kedua untuk tahun 2013. Nampak mcm simple je kan.. tapi ramai yang tak tahu..mari kita ambil tahu..

Vitamin C dan kebanyakkan produk anti-oxidant sebaiknya disimpan di tempat yg dingin dan jauh dari panas & cahaya matahari utk pastikan ia tahan lama. 

Sebab tu kalau uols tgok kat botol GNC vitamin C (Triple C, Ester-C, Gluta Plus, EVEN GlutaPrime ) tu..kat cap ada sticker merah tulis “Keep Refrigerated” mcm ni..

Ada customer yg tanya..apa jadi kalau tak simpan seperti yg disarankan..
~Vitamin C akan cepat rosak.

Sebabnya?
Vitamin C akan bertindak balas dgn persekitaran panas, suhu panas & kelembapan, menyebabkan vitamin C teroksida (oxidize). 

Ni contohnya..
Kiri: Vitamin C (GNC Triple C) yg ema simpan dalam peti sejuk.
Kanan: Vitamin C (GNC Triple C) disimpan dlm plastik selama dua bulan kat dapo.


Perubahan jelas yg kita blh tengok adalah dari segi warna Vitamin C tu akan menjadi semakin gelap. 

Apa masalah dengan Vitamin C yg dah oxidize?
Tak memberi kesan dari nutrient-nya. Agak membazir ler kalau kita makan sesuatu yg tiada nutrien, kan.

So sekarang ade faham skit kan.. here ema kongsikan beberapa tips menjaga tablet vitamin C.

TIPS PENJAGAAN VITAMIN C
-Simpan di tempat dingin seperti peti sejuk selepas vitamin C dibuka
-Jika tak da peti sejuk, simpan lah dalam bilik/almari. 
-Jangan simpan Vitamin C dalam dapo dan bilik air sbb kelembapan tinggi boleh menyebabkan vitamin C cepat oxidize.
-Jangan simpan Vitamin C di tepi tingkap, atau di tempat dengan cahaya matahari terus. 
-Vitamin C yg belum dibuka (botolnya..kalau GNC ada sealer) blh tahan lama.
-Vitamin C yang dah dibuka tidak akan tahan lama (jika disimpan di tempat selain peti sejuk), maka jgn biarkan vitamin C yg dah dibuka tersimpan terlalu lama.

Sekian bebelan vitamin c kali ni..ada soalan? Nak order vitamin C? Email ema @ whatsapp shj.
Buat masa ni stok vitamin C limited, ema balik ke msia baru ema akan terima stok baru.

NOTE: Year End Sale dah tamat JUMAAT lepas yea darls..mari tunggu next promotion :)

Outstation: Business Trip

*pic kredit: stephen60

Kepada pelanggan yg dihormati..
Ema nak maklumkan yg ema akan outstation bermula dari Sabtu 5Jan2013 sehingga Ahad 20Jan2013.

Walaubagaimanapun business berjalan seperti biasa, order masih boleh dibuat di BeauteeOnline.com tapi postage hanya akan dibuat pada tarikh2 seperti berikut;
-Selasa 8 Januari 2013
-Khamis 10 Januari 2013
-Jumaat 11 Januari 2013
-Selasa 15 Januari 2013
-Khamis 17 Januari 2013
-Jumaat 18 Januari 2013
*Semua bagi bayaran sblm jam 8pm hari sebelumnya.
Sepanjang tarikh ini, kami hanya menerima, n memproses order yg dibuat melalui official website www.BeauteeOnline.com
Order di FB juga dibekukan kejap sbb tak cukup kaki tangan nak respond. 
Partner ema akan reply semua order. Semua pembayaran perlu dibuat kepada akaun beliau (which akan diberi di dalam invoice order). Dia akan update paid order dengan tracking number juga. Akan ada sedikit kelewatan kerana beliau juga quit bz nak capai target kerja bulan ini. Harap sabar..

PLZ PLZZ sepanjang tarikh ni, ema tak dpt reply/jawab call & sms. Roaming terlalu mahal. Blh whatsapp atau viber (jika ema dpt wifi di hotel/pejabat ema akn on internet hp).

Email la ema kalau ada persoalan, nak tanya, nak gosip, ema akn reply yea.. emalys[at]beauteeonline.com 

Ema akan take over business seperti biasa pada Isnin 21 Januari 2013.

NEXT ENTRY: mmg best, ada topik dr persoalan customer2 ttg vitamin C ~ ramai tanye..sile tunggu yea
at 9:15 PM
Related Posts with Thumbnails

Beauty Inspiration ♥ ♥ Beautee's Product, Glowz, Gluta. Ampoule, Slimming, Skin Whitening

On Sale!! Emalys offered best quality of BEAUTEE Skin Care Products; Facial Ampoule, 3D Mask, Slimming Product; Slimming Ampoule, wrap, and Skin Supplement, Glowz, Gluta Prime. Happy viewing ya!! Owned by Emalys Concept [SA0134120-V]

Cooperated with www.BeauteeOnline.com. Powered by Blogger.
Pink Fink Best To View With Mozilla. Collaboration with BeauteeOnline